Martens-Renewables

Over Martens Renewables - sponsor EPZ Omloop van Borsele 

In 2022 is Martens Cleaning overgenomen door Nature Group en heet voortaan Martens Renewables. Martens Renewables en zijn schepenafvalverwerkingsinstallatie zijn gevestigd in Sloehaven bij Vlissingen-Oost. Ze beschikken over 200 meter diepzeekade en met uitstekende weg- en waterverbindingen.


Als onderdeel van de Nature Group biedt Martens een uitgebreid One-Stop-Ship-totaalpakket van diensten aan:

  • Maritieme- en industriële afvalinzameling met een breed scala aan schepen die gecertificeerd zijn voor het transport van afval, zoals laagvlam, oliën, klein chemisch afval en andere soorten afval.
  • Schepen reinigen: met behulp van vacuümtrucks, hogedruk-/heetwaterunits en andere gespecialiseerde apparatuur voeren ze een breed scala aan reinigingsactiviteiten uit. Dit omvat: brandstoftanks, dubbele bodemtanks, machinekamers, laadruimtes,
  • Havenontvangst- en Behandelingsfaciliteit verwerkt oliehoudend afvalwater (tankwaswater) en andere op olie gebaseerde (door schepen gegenereerde) afvalstromen. De faciliteit is ook de aangewezen PRF / havenontvangstinstallatie voor de verwerking en recycling van: maritiem en industrieel afval, oliehoudend afval, ballastwater, tankwater en slib(water).


Sponsoring EPZ Omloop van Borsele

Martens Renewables sponsort het Wielercomité van 's-Heerenhoek voor de organisatie van de EPZ Omloop van Borsele omdat zij het belangrijk vindt dat zij lokaal betrokken blijft en haar Zeeuwse uitstraling wil blijven behouden.


Voor meer informatie over Martens Renewables, zie:

https://www.martensrenewables.com/